Veckan efter Cykelvasan

Den här veckan innebär alltid nystart för mig. Nytt läsår, i år också nya elever och en ny kalender att fylla. Jag jobbar fortfarande med papperskalender, nu med tomma sidor men snart fyllda av anteckningar, post-itlappar och notiser. Jag gillar känslan av att kunna fylla en kalender med händelser, planer och minnen.

Den här veckan blir lugn, det har jag lovat nära och kära. Idag lämnade jag  bort lite provrör med blod för att se vad som är fel och resten av veckan ska handla om återhämtning.

Jag hoppas kunna cykla lite lugnt imorgon eller onsdag för att bli av med lite post-Vasaben. Kanske gör jag ett besök på La leprelitos eller så provar jag några backar.
Till helgen har jag bjudit in min stora inspirationskälla Susanne Dalsätt till äventyr. Hon brukar utmana mig på konstiga grejer som 3000 meter sim eller det här och den här gången var det min tur att utmana henne på backar i Jönköping. På lördag ska vi försöka pricka av så många av backarna i Rapha 12 hills som möjligt. Men mest ska vi fokusera på upplevelsen, att få en bra dag i sadeln och skratta mycket. Typiskt bra teamanda!
klevaliden
Klevaliden som avslutning under La gara 2013.
Foto: Christer Hedberg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *