En trio på Hallandsåsen

Hallandsåsen bjuder på många uppförsbackar och det ska jag försöka utnyttja under mina två veckor i Mellbystrand. Jag och Eskil körde upp till nivå 125 förra året så det fick bli första backen för kvällen. Väl där uppe så svängde jag runt lite på åsen, över fälten och jämte korna, och tog en lång härlig nerförslöpa ner till Båstad. 

Jag checkade av Italienska vägen och vände inåt centrum igen. Sista backen för kvällen fick bli den långs härliga nerförsbacken fast uppför. Den slingrade sig upp genom bokskog och över fälten. Benen trampade på uppför backen och jag njöt av belöningen på toppen, en vidunderlig utsikt ut över Laholmsbukten.   Jag svängde in på parkeringen samtidigt som grillen tändes, en vältajmad hemkomst efter 2 h på Hallandsåsen.  

5 thoughts on “En trio på Hallandsåsen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *