Måndagsrundan GRANDE

Vilken kväll vi fick igår! Solen sken ikapp med de 375 (!) cyklister som samlades på Östra torget och humöret var på topp.

Vi rullade gemensamt ut genom staden mot Rosenlund i en lång maffig klunga. Där efter sprack det upp i naturliga fartgrupper ut mot Vista kulle och Gårdsrosteriet. Jag njöt av medvinden och sällskapet hela vägen upp. Väl där drack vi kaffe med påtår, minglade lite och sen rullade jag, Roberth, Robert och Calle hemåt i motvinden. Vi tryckte på, låg på hjul och tusan vad snabbt det gick stundtals! Det måste ha varit kaffet som gjorde att benen var extra pigga.

Det är så himla häftigt att samla så många cyklister på ett och samma ställe. Kända ansikten och okända ansikten. Bra cykelkompisar och nys bekantskaper. Att få prata lite strunt, dricka en kopp kaffe och cykla ihop. Det är en bra måndag det!   Bilder: @calleandersson @laleprestanca

Tack för en magisk kväll. Jönköping, ni är fantastiska! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *