Happy saturday

Vilken lördag. Solsken, trevligt sällskap och snabba ben!

Jag började lördagen med frukostbuffé med mamma och Peter. Det är väl ingen hemlighet att jag gillar frukost och hotellfrukost är ju alltid en bra start på dagen.

Jag tog min cykel och trampade mot Hallby. Inspirerad av torsdagsmountainbiken med Elna och gänget körde jag idag intervall på slinga. Jag kände av pollen och gav upp efter 3 av 4 tänka varv på Hallbys teknikbana. Sen rullade jag sakta hemåt genom finfin skog (och var självklart lite vilse men det hör ju till!) 
Sen möttes La lepre stanca upp tillsammans med Smålandsidrotten för att gå med i paraden för Qom ut. Idrottsrörelsen är till för alla. Det var en folkfest utan dess like med över 6000 personer med i tåget. Det här är andra året vi visar vårt deltagande för ett öppet idrottande och det var lika kul i år. Jag avslutade balansträningen på en uteservering med goda vänner och god dricka.
qomut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *