Sista delen av nybörjarkursen

I år byggde vi i La lepre stanca nybörjarkursen som ett paket med teori och två cykeltillfällen. Tanken var att deltagarna skulle få lite praktiskt information om före-under-efter cykling och sen få cykla med en progression mellan båda cykeltillfällena. Igår var det dags för sista träffen med lite längre sammanhängande cykling. 

 Calle och jag tog hand om den sista gruppen med minst vana av klungkörningen. Vi cyklade utåt Sandseryd och uppåt Gagnaryd (Sävdabo baklänges). Det var motljus och motvind och bara glatt humör i klungan. Precis som förra gången var det nervösa cyklister till en början som snabbt fattade klungkörningens principer. Mot slutet gick det som en dans så jag och Calle la oss lite bakom klungan för att spana in och njuta av fint klungsamarbete.   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *