Nybörjarkurs

Alla har vi ju en gång varit helt gröna på det här med cykel. För mig var det inte så länge sen jag stod där nervös på Mariebo vändplan och trodde jag skulle bli ifrånåkt. Jag försöker behålla den känslan och vara ödmjuk mot alla nya cyklister jag möter. Därför är det extra kul att få dra i trådarna för La lepre stancas nybörjarkurs.

Igår startade jag och Calle igång det hela med en kick off på Cykelköket. 55  glada nybörjare samlades för att snacka klungteknik och cykeltips. Dessutom fick gänget en bunt mektips av Matthias. Ät innan, ha alltid med slang och pump, det går bra att sno barnens lördagsgodis som energi och se till att snacka med varandra i klungan var några av de lärdomar våra besökare  gick hem med.

Nästa onsdag ser vi gänget igen med lite mer learning by doing i klungteknikens gyllene land.

One thought on “Nybörjarkurs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *