Nybörjarkurs #2

Förra veckan drog vi i La lepre stanca igång nybörjarkursen. Efter teori följde praktik vilket var gårdagens tema. Vi samlades ett stort gäng uppe på Mariebo i det mest perfekta cykelvädret som finns. 

Jag och Calle tog hand om en skara med nya cyklister. Försiktigt trampade vi upp mot axamo flygfält där vi skulle bli lite bekväma att ligga i klunga och cykla ihop. Efter ett par varv tog vi en sväng åt Sandseryd och Taberg innan vi vände hemåt igen. 

Det var så himla roligt att se utvecklingen i vår grupp. Från försiktiga, något nervösa och spända till att slappna av och cykla klunga som om de aldrig hade gjort något annat. Det var cykelglädje på hög nivå!

 Nästa vecka satsar vi på att cykla lite längre.

Här går det att läsa J-nytts reportage om kvällen.

One thought on “Nybörjarkurs #2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *