#lls200k

Så har jag kört mitt första brevetlopp. 213 lärorika kilometer ihop med ett himla trevligt gäng nya och gamla bekantskaper. Vi har cyklat i sol, medvind, motvind och så där perfekt med/sidvind de sista 5 milen hem. Det var en perfekt runda. En runda som jag är väldigt glad att jag följde med på. Tack grabbar för sällskap, pepp och väldigt trevlig dag!

Nu är jag effektivt trött! Kompressionstightsen är på och en firaröl är upphälld. Om en stund kommer jag nog somna på soffan, helnöjd med dagens insats.

3 thoughts on “#lls200k

  1. Carolin says:

    Vad grym du är! Härlig fredag!

    Och du! Tack för inspirationen! Att du kör ihop med grabbarna fick mig att våga träna med grabbarna i min klubb i tisdags och det gick ju jättebra och var riktigt roligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *