Vilken cykelhelg!

I helgen har jag rullat ut mitt SuperX på både CX-stigar och på asfalt. Cykeln är fortfarande fantastisk och helgen har varit superskoj!

I lördags bestämde jag och Anders Svensson att vi skulle scouta lite cx-spår. Vi klämde in både wåffelcrossbanan (toppenkvalitet just nu!!), Ljungarumsskolan och Åsasjön. Både Ljungarum och Åsasjön innehåller spår och stigar som kan sättas ihop till riktigt bra cx-träning. Nu rullade vi mest lugnt och kollade läget men det finns helt klart potential för grenspecifik träning framöver.
cx anders

Idag blev vädret ännu bättre och jag rullade distans med ett gäng från La lepre stanca. Det var varmt redan från start (tror termometern stog på 6 grader kl 8.00) och jag hade självklart för mycket kläder på mig… Vi rullade ut över Huskvarna, Tenhult och Ödestugu i rätt ordentlig motvind. Det blev inte bättre ner till Hok och Vaggeryd och jag är evigt tacksam till grabbarna som lät mig ligga på rulle. Kroppen var sliten och stundtals kändes det hopplöst i vinden, då är man extra glad åt snälla klubbkompisar som ställer upp! I Vaggeryd tog vi en fika på Preem, jag drack säsongens första distans-cola och en nybakad kanelbulle. Sällan smakar Cola så gott som under cykelpassen. Hem fick vi medvind på gamla E4an och solsken i ryggen. Helt perfekt distans helt enkelt!solskensdistans
Istagrammoments från @calleandersson och mig, @annamjansson.

One thought on “Vilken cykelhelg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *