Fredagsmorgon på gymmet

Sportlov (eller vilket lov som helst) innebär lite andra arbetstider för mig. Jag försöker utnyttja det till att morgongymma, något som jag saknar i min vardag.
Igår mötte jag upp Ester på Friskis A6 för ett benpass. Hon hade lite annat på schemat men vi försökte köra några övningar ihop. Bland annat klämde vi till med marklyft, starka och stabila. Det är en kul övning! Dessutom en riktig powerövning som får mig att känna mig som värsta styrkelyftaren.
Jag fortsatte med lite knäböj men avbröt då jag kände att axeln begränsade mig. Istället fick det bli lite framsida+baksida lår i maskin och benpress. Ester fortsatte på eget håll.

Känslan just nu är stark. Det går framåt på gymmet vilket är kul. Jag hoppas att det gör skillnad på cykel i vår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *