Ett starkt januari

Jag blickar tillbaka på ett januari som innehöll väldigt mycket träning. Bra träning. Träning där jag har känt mig stark. Många gympass, fler cykelpass och överlag väldigt kvalitativa pass. Jag har lyckat få tillbaka ett träningssug som var som bortblåst i december.

Nu ser jag fram emot en fortsatt vår, med ett personligt mål som blivit mer och mer kristallklart senaste tiden. Ett mål om att vara stark och uthållig när det väl gäller.
rp_10520234_762090783871623_1551505318_n.jpg
Nu blir det fokus på fler distanspass och en fungerande axel. Det sista tar jag tag i imorgon. Distanspassen får jag bita tag i till helgen, någon som vill med i lugnt tempo ett par timmar?

4 thoughts on “Ett starkt januari

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *