Dream away

Tisdag innebar antingen La lepre stanca-spinning eller trainerintervaller. Jag valde av tidsbrist det senaste.

Jag plockade fram vattenflaska, pulsklocka, lurar och skor. Släckte ner i köket där trainern står. Satte på träningsmusiken i lurarna och började rulla. Just det här med att släcka ner för att ta bort intryck och göra det hela lite mer intensivt var något jag ville prova. Bara jag, plusen och tramptagen.

Jag drömde mig bort. Jag tänkte mig bort på saker jag vill uppnå under året. Saker jag vill prestera eller uträtta. Jag såg mig själv som stark och snabb. Intervallerna var fortfarande tuffa men helt klart lite mer överkomliga när jag hade en positiv målbild.
wåffla2 eskil
Foto: Eskil Laago
Det här är en av målbilderna för 2015! Starka ben och ett leende på läpparna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *