Vintervanten nr 1

Vintern närmar sig och jag tänkte tipsa om några oslagbara vinterfavoriter. Cykel-Katja efterlyste de bästa vintervantarna och vi börjar med min all time high-vante, Hestra Wool Terry. 

Tre anledningar till varför jag älskar dom:

  • Uttagbart foder. Jag har använt mina redan nu med tunna liners (de rosa på bilden, numera utbytta till gråa pga hål). När det blir kallt stoppar jag i ullfrottén. Skulle det bli snorkallt går det kanske att köra med tunna liners och ullfrotté. Så snorkallt har jag inte cyklat ännu…
  • Vattenavvisande. Jag har cyklat med vantarna i blötsnö som vräkte ner utan problem.
  • Stor ”avtorkningsyta” på tummen. Viktig detalj för vinterns snorsportare.

22012014-P1010250 22012014-P1010252

One thought on “Vintervanten nr 1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *