Sjöängscrossen

Idag stod Eksjö som värd för sjöängscrossen. Vilken bana! Superskoj med trappor, tighta kurvor och en vacker stig i skogen.
Dagen skulle också visa sig bli en mental berg- och dalbana.

Först: I slag. Stark. Tekniskt självförtroende. Laddad.

Sen: Nervös. Tekniskt skraj. Spänd. Sämst. Kan jag inte få punktering och slippa skiten? Besviken.

Jag hade överladdat med mentalt skyhöga mål som inte nåddes. Jag borde veta bättre att det inte fungerar för mig. Jag vände tankarna under loppet och körde tekniskt bäst sista varvet. Men ändå var jag besviken i mål.

Såhär efteråt är jag ändå nöjd. 6 veckor på cykelcross och jag gör både framsteg och utveckling. Det är jag nöjd över! Varje lopp är en lärdom, så också det här.
20141101-185248-67968969.jpg

6 thoughts on “Sjöängscrossen

 1. Urban says:

  Var nöjd! Du är i gott sällskap, själv agerar jag mest utfyllnad i startfältet när det är den här typen av startfält. Jag ser varje gång jag ställer mig på en startlinje som en framgång för mig själv – jag tog mig dit och vågade starta. Mitt värde som människa förändras ju inte av vilken placering jag får eller inte fick. Starkt kämpat idag

 2. Per Engström says:

  Hej Anna,

  Vad glad jag blir över att du gillar bilderna. Jag har nu suttit med bilderna ett tag innan jag släppt dom, och känner väl igen dig som en av de tappert kämpande i uppförsbacken. Starkt jobbat! Och du, du ska inte ha några tvivel på dig själv och prestationen. Det är precis som kommentarten på din blogg, du är stark bara i det att di ställer upp. Nog om detta. Visst fixar jag en bild till dig. Jag har ett förbehåll dock, och det är att du endast använder bilden privat, ej i kommersiellt syfte. Sedan skulle jag uppskatta om du länkar till min sida i det sammanhang du använder bilden.

  Med vänliga hälsningar / Per Engström

  • Anna says:

   Tack Per!
   Och självklart används bara bilderna privat här på bloggen eller liknande samt att en länk är given. Vill du maila den till mig? annamjansson86 at gmail.com

   Tack! /Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *