Styrelsemöte lagtempo-style

Vi i La lepre Stanca gör inte alltid allt som vanliga föreningar gör. Vi har ingen klubbstuga utan en vändplan som mötespunkt. Vi i styrelsen har väldigt få fysiska möten utan löser ganska mycket via sociala medier. Men när vi ses så cyklar vi! Vi gillar ju att cykla, och att dricka kaffe.

Idag cyklade styrelsen tillsammans med några medlemmar till Byarums hembygdsgård för öppet medlemsmöte/styrelsemöte. Så jobbar vi, öppna för input och förslag från alla.
Tempot var högt och jag blev lite glad när vi fick punktering i klungan så jag kunde dopa mig lite med smultron. Vi körde lagtempo sista 3 milen in mot Byarum och jag kämpade mig kvar i klungan. Även om det är kräkjobbigt att köra fort så är det superskoj på samma gång.
Jag tror aldrig jag har varit så glad över att se en café-skylt.

Väldigt mycket fika och påtår och cykelsnack senare så rullar vi hemåt igen. Tempot var lite mer moderat men ändå lagtempostyle. Väl hemma hade jag 15 minuter på mig till svärföräldararlunch på piren. Jag anlände dit lite lagom kokt och eftersvettig.
20140708-214329-78209953.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *