#mtbsm dag 3 – knattar och kungar

Idag var det sista tävlingsdagen uppe på Hallby och jag var där för att heja, titta och inspireras.

Allra mest inspirerad blev jag av knattarna. Så härlig inställning och så positiva till allt. De cyklade med glädje och tog i lite extra när de blev påhejade. Vi borde lära mer av kidsens inställning. När en ledare ropar ”shit vad grym du är” och knatten svarar ”ja det är jag faktiskt!”. Eller när en annan minicyklist hamnat i fel startgrupp och får reda på att han ska köra 3 varv istället för 1: ”ja men då gör jag väl det!”. Mer sån positiv inställning åt alla!

Idag körde också eliten. Det gick snabbt i värmen när de pumpade upp för backarna som jag i vanliga fall sliter uppför. Det var häftigt att se och väldigt inspirerande. Det var kamp och svett och glädje i alla klasserna. Säkert några tårar också men dom såg vi inget av.

Framför allt var MTB SM idag en folkfest utan dess like. Tusentals personer gick genom skogen för att se cyklisterna vid kings landing, som mest var det nog 300 personer där samtidigt. Tävlingscentrum var fullt och kiosken sålde slut på det mesta. Folket gör festen, så enkelt är det ju.
P1010492 P1010513 P1010502 P1010506 P1010528 P1010531 P1010540

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *