Ett helt hav av cykellycka

Ikväll var det dags för årspremiär av måndagsrundan. Ett stort gäng möttes uppe på Mariebo och vi delade in oss i 2 grupper. Jag fick ta ansvar för Sub Urban, en roll som jag tidigare inte alls har varit bekväm med. Kanske beror det på mitt lokalsinne som kan liknas vid en guldfisk. Jag har helt enkelt varit rädd för att tappa bort 15 cyklister i skogen… Ikväll fick jag hjälp av en trevlig man med kartläsningen(tack!) och behövde själv bara hålla ansvar för klungan.

Och vilken kväll det blev!! Efter lite korta tips i klungan så körde vi i två stabila led. Vädret var perfekt, alla mådde bra och jag hade bra klipp i benen. Till skillnad från tidigare misärcykling så var allt toppen. När det dessutom kom fram folk och sa att de var så nöjda med rundan, att det var första gången med La lepre stanca och att det absolut skulle komma tillbaka, att de såg fram emot nästa gång…
Jag ville gråta av lycka, ren och skär cykellycka!! Tack alla ni som var med ikväll!! 

5 thoughts on “Ett helt hav av cykellycka

  1. Challe says:

    Det gjorde du superbra Anna! Har hört från ett par håll att du skötte uppgiften med bravur! Det kommer att gå superbra imorgon.

  2. Elna says:

    Cykellycka ftw! Och stabila led ftw – finns ju inget bättre än snygga, raka led med skönt flyt i växlingarna. Bra jobbat, får se om jag hinner hem i tid någon måndag för att hänga på er ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *