Bengans backe, check!

Igår fixade jag ett av mina stora hjärnspöken. Känner man mig så vet man att jag hatar uppförsbackar! Det kan vara någon hatkärlek men jag vågar inte riktigt.

Efter insamlade tips från de flesta i min cykelkrets var det som att kroppen satte alla bitar samman. Det var nu det skulle ske! Cyklade ut till backen, tittade på den en sväng och gjorde vägval. Sen klickade jag i, trampade på och kom bara halvvägs… Antiklimax! En gång till! Titta, klicka i, trampa. Hela vägen! Du fixar det! Och att jag gjorde. Jag var nog lyckligaste tjejen i skogen för någon minut. Jag provar igen… Nej tre fjärdedelar. Men ändå! Check på Bengans backe!
20140420-201117.jpg
20140420-201152.jpg
Bengans backe är en såndär lång brant backe som oftast finns på något kommunalt milspår. Den här backen finns i Norrahammar. Vem Bengan är vet ingen….

2 thoughts on “Bengans backe, check!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *