Lördagsdistans och #cykelblogg100

Idag följde jag med Ida och Marie ut på distanspass som en del av deras mini-träningsläger som pågår under helgen. Marie är orienterar så hon guidade oss på himla roliga vägar runt Barnarp och söder ut. Vi hamnade tillsist i favoriten Bratteborg och tog därifrån asfalt hemåt. Tjejerna är tokstarka! Det är väldigt skönt att ha ställt vinterhojen åt sidan, kolfiber och annan utväxling gör stor skillnad på tempo och diamantbenen. Vädret bjöd på 50 nyanser av grått men vi var glada för det. Särskilt med lite färg i skogen och godispeppningsstopp i Månsarp.

Det här är första inlägget i utmaningen #blogg100 och särskilt #cykelblogg100 som Elna dragit igång. Om 100 dagar är jag påväg hem från Paris-Roubaix. Tills dess ska det cyklas, tränas, ha roligt och bloggas en hel del.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *