Det här med alkohol…

Elna skrev ett tänkvärt inlägg om alkohol igår. Själv toppade jag gårdagen med en jätterolig aw med bästa kompisen från Stockholm. Men att ha jätteroligt igår hade ett ganska högt pris i huvudvärk idag.

Jag vet faktiskt inte om det är värt att ägna en hel dag åt att hänga på soffan och vara bakis bara för att ha roligt en kväll innan. Det finns så mycket annat jag vill göra dagen efter istället.

Dagens livsinsikt 2.0…

4 thoughts on “Det här med alkohol…

  1. Elna says:

    Straffträna inte en bakfull kropp, ta hand om den istället. Vätska och kärlek.

    Man kan ha svinkul även utan alkohol. Det kan behövas lite övning, man är så himla van vid att alltid få lite hjälp på traven med att chilla av och rocka loss – men när man vant sig har man hur kul som helst. Testa ;I)

  2. En svensk tiger says:

    Hur mycket drack Anna egentligen? Måttfullhet. Lagom är bäst.

    Anna bör inte endast dricka med måtta utan även vara försiktig med starkare drycker efter cykling eller annan fysisk aktivitet för då behöver Annas kropp ta igen sig. Ingen etanol efter cykling men väl proteiner. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *