Björgenintervaller

Idag har det funnits massor skoj att läsa om VO2max både hos Sofia Upp&hoppa och Jessica Clarén. Jag slog till på klassiska 4×4 som också går under namnet Björgenintervaller. Det är det norska skidlandslagets framgångsrecept och ger mycket tid över tröskel om så önskas. Kan dom så kan jag!

Jag har programmerat olika intervallpass i appen Ultra timer (finns får både appstore och android). Det är lite jobb med att programmera in passen men sååå värt! Stor och tydlig nedräkning och olika färger på vila respektive arbete gör det tydligt när man är trött i slutet av intervallen. Du kan lyssna på vad du vill samtidigt eftersom att Ultra timer säger till när det är dags att kötta.
20140220-211216.jpg

2 thoughts on “Björgenintervaller

  1. Helena Enqvist says:

    Å fyror, hatkärlek. Svinjobbiga men effektiva! Brukar köra dem ala Öijer i form av styrkefyror.

    Bra apptips! Brukar programmera in intervallerna i garminklockan och köra men pipet är i bland lite lågt:-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *