Världens bästa vantar

Under vintern har jag kört med världens bästa vantar från Hestra, Wool Terry. Vanten har en kraftig yttervanten och en underbar innervante i ullfrotte. Lager på lager ni vet! Första gången jag använde den var det distans i 3 plusgrader och regn. Vanten höll perfekt undan regnet som bara la sig som snygga droppar på handen och fingrarna var svettiga där innanför.
Sen dess har jag tänkt om lite, tagit ut ullfrotten och stoppat i ett par tunna fingervantar modell merinoull (de rosa på bilden) istället. Perfektion vid kalla plusgrader! Men så fort det är minusgrader åker ullfrotten i igen.
22012014-P1010250 22012014-P1010252Jag vet att det fanns några kvar på Öster cykel sist jag tittade in där. Tänk bara på att ta en storlek större än vanligt. Vintervantar får inte sitta tajt för då blir det bara kallt. 

Tillägg: Jag såg att Alla kan träna-Ida hyllade vantarna igår. Great minds gillar samma vantar som man brukar säga.

5 thoughts on “Världens bästa vantar

  1. Henrik Johansson says:

    Faller in i hyllningskören; dessa vantars snorupptagningsförmåga är så långt oöverträffad, och då pratar vi tre vintersäsongers produktion av sekret.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *