+3 och distans

Igår fick jag tips om att vila eller cykla lätt. Jag valde det senare alternativet. Jag hade ju bokat cykeldejt med Ester och skulle dra med henne på ett varv runt Landsjön.
20131214-172534.jpg
Vädret bjöd på ganska vidriga +3 grader, grått och bitvis regn. Jag hade poppat till det hela med nya Winter thermo linser från Öster cykel. Glasögonen blev en skön 80-talskombo med rosa bågar och orange glas. Jag vet inte om linserna visade sitt rätta jag i plusgrader men världen blev i alla fall lite roligare under dagens runda.

Vi höll humöret högt, snackade skit, snackade allvar och jag försökte lära Ester allt jag kunde om distansträning (ni ser, det gick ju fort). Jag var stark och Ester imponerade som vanligt med hennes pannben. Tänk att cykling kan vara så skoj i grått väder.
20131214-172656.jpg

One thought on “+3 och distans

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *