Liljeloppspremiär

Igår var det onsdag och onsdagar betyder ProTour. Igår var det dessutom linjelopp på schemat och premiär för mig. Linjelopp köra oftast x antal varv och först över mållinjen vinner, inte svårare än så.
Igår skulle vi köra 3 varv på JCKs lagtemporunda, kanske 9 km per varv. Ett mastervarv och sen full fart. Och oj vilken fart! Jag låg på rygg bakom schyssta lagkompisar som inte tyckte jag skulle behöva ta någon vind. Och i min rygg låg en JCK-tjej som jag hopades skulle släppa. Vilket hon inte gjorde… Inför sista varvet fick Håkan och Claes uppbackning av Calle och grabbarna drog mig ordentligt framåt. Evigt tacksam! Inför sista backen la JCK-Karin in en stöt och jag lyckades hänga med. I backen ner mot Lerhagens dagis gick jag om, fick lite draghjälp av Calle och till sist låg jag och motståndaren lika och det blev en rafflande spurt som jag vann med typ 10 cm. Otroligt jämt! Otroligt trött! Otroligt tacksam för la lepre stanca och starka ryggar!
34,2 km/h i nästan 3 mil och jag hängde med bra. Trots cykelvasan och blodomloppet dagarna innan. Hej diamantben, välkomna tillbaka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *