Backintervaller

Benen var sega och jag var ännu segare igår när det var dags för intervaller. Jag hade bestämt mig för Strömsberg och väl där insåg jag att det fanns en backe i skogen som numera var rensad och kunde tjänstgöra som backintervalls-backe. Alldeles lagom med 4,5 minut upp och rullvila ner. 5 omgångar lyckades jag klämma ur kroppen innan det var dags att rulla hemåt. Jag tyckte att jag hade rätt bra tryck i benen även om sista intervallerna kändes som döden. Mjölksyra!
20130812-080357.jpg
Jag provade nya skorna igår också. Jag fick inte riktigt till klossen på vänster men tyckte höger kändes riktigt bra. Efter lite skruvande på kvällen tror jag båda klossarna sitter som jag vill. Nytt test ikväll.
20130812-080614.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *