Massa mil på 48 h

Allt är ju relativt och jag ska bara jämföra mig med mig själv. Därför har jag, med mina mått, cyklat en himla massor de senaste 48 h. Måndagsrunda, cykelpendling (ja, jag räknar den efter det hör till ovanligheten), extra-loopad hempendling, early bird och protour. Egentligen lite idiotiskt mycket men jag har haft så fruktansvärt skoj och benen har levererar och hjärnspöket har lämnat boet just nu. Och jag är så värd en vilodag imorgon!

Jag slog personlig rekord på hempendlingen igår, i hastighet på sträcka. Trots kuperad terräng, övertid och 5 kg extra (packning, inte tårta). Även om jag själv trodde att jag var nära en vägg och att jag aldrig skulle komma hem.
Jag var nära på att banga på en svinkall med supertrevlig earlybird men benen ville visst det så upp i ottan för att bestiga Taberg.
Jag var trött när jag kom hem från jobbet men sugen på ProTour. Efter 20 min sömn på soffan och lite mat i magen var det bara att rulla iväg. Jag ska bara rulla lite lugnt.. Jo visst Jansson! Poängen ramlade in och tillsist stod jag som kvällen segrare i damklassen. Både skoj och oväntat! Jag var stark ikväll, sjukt stark, efter 5 cykelpass de senaste 48 h.

Och nej, tid och sträckor och vinster är inte allt. Men just nu är det otroligt skönt och boostande för mig att se att benen faktiskt leverera bara huvudet är på topp. Och att känna en utveckling från förra året, den känslan, är just nu amazing.
20130605-223321.jpg
20130605-223853.jpg

2 thoughts on “Massa mil på 48 h

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *