stigoteket.se

Häromdagen sprang jag på Stigoteket, en hemsida som samlat stigar för både vandring och cykling. Tyvärr fanns det inte så mycket samlat i Jönköping. Surt! För jag har som vanligt inte så bra koll på stigar och vägar, kör nästan alltid samma runda. Jag skulle verkligen behöva lite ny input.

Lite nya stigar fick jag igår när jag körde med två tokstarka tjejer. Bara för att jag sagt att benen börjat leverera igår morse så protesterade dom nog och levererade inte något alls igår. Det var som om jag hade fått med mig två stockar. Vi körde i alla fall utåt banvallen och Hassefallsleden med sikte mot omöjliga Bengans backe. Backen med stort B som jag tydligen behöver öva på. Det kändes som ett skämt när vi stod vid botten av den och som ett skämt när vi försökte ta oss upp. Men men övning ger färdighet och allt sånt där så någon gång ska det väl gå. Fick lite expert-tips igår kväll också så nu blir det gör om gör rätt nästa gång.

Här kunde det varit en snygg bild på Bengans backe men samtidigt som jag tänkte ta den sa telefonen upp sig. Ni får klara er utan bild.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *