Provresultat och MTB

I fredags kom provresultaten från läkaren, allt var bra, inga fel, inget att skylla på. Först blev jag lite besviken men nu känns det skönt att vara frisk. Antingen är jag piggare eller så gav positiva läkarbesök och ”nu jävlar får jag ta tag i mitt liv” mig lite extra energi.

Jag har iallafall sista tiden haft ett herrejävlarns (ursäkta) cykelsug. Jag läser om cykel, vill ha cykel, kollar på tour de france, läser lite till, youtubar växeljustering och liknande. När vi är ute och åker med bilen så kretsar mina tankar kring fina rundor, bra asfalt och milantal. Jag äger ju inte ens en landsvägscykel!! Jag har blivit knäpp!!
Jag har iallafall blivit med MTB, en snygg gul fara som inte gått många mil innan men som nu ska gå som bara den.

20120718-230759.jpg
Välkommen hem! Första turen gick runt stan, ställa in SPD-pedalerna, inse vikten av vadderade byxor och göra lite rookiemisstag. Idag gick turen då jag blev kär! Jag hade rekat (Google, vänner och alla ledig tid) och begav mig mot Strömberg. Redan där blev jag överraskad för det var så otrolig vackert med röda gamla hus, en liten damm och vakert landskap. Jag cyklade in på någon stig och var lycklig ända tills det att leran kom. Sen var det 1,5 km lera…

20120718-231139.jpg
Efter leran tog jag en grusvägen uppåt, uppåt och uppåt. SPDerna krånglade för jag hade lera i klossarna och de ville inte klicka i. Men lika glad för det var jag för när jag kom på toppen var det storslagen utsikt över hela Jönköping och sol i ansiktet! Fortsatte på asfaltsvägen, lite nykär och svängde lite ”hmm undra vart åt den här stigen går”. Hemma efter att ha spolat av cykeln hos närmaste macken och konstaterat att 90 minuter effektiv cykeltid kommer kännas imorgon.

20120718-231624.jpg

One thought on “Provresultat och MTB

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *